10 Eylül 2014 Çarşamba

Forza Horizon 2 İçin Yeni Arabalar Açıklandı

Forza Horizon 2 İçin Yeni Arabalar Açıklandı



 



 



                Forza Horizon 2 oyunu çıktığı günden bu yana birçok yeni araba yavaş yavaş açıklanmaya devam ediyor. Özelliklede yeni arabaların açıklanmasında yedinci haftaya girilmiş durumda. Bu haftada Xbox kullanıcıları için yeni Forza Horizon 2 arabaları tanıtıldı.



                Forza Horizon 2 oyunu için tanıtılan araçlar arasında geçmişten günümüze kadar birçok araç dikkat çekiyor. İşin en önemlisi ise tüm bu araçların oyunculara oyunun başında sunuluyor olmasıdır. Yani oyuncular isterlerse oyuna 2013 model bir Bently ile başlarken isterlerse de 1969 model Ferrari Dino 246 GT ile başlayabilirler. Tüm bu seçtiğiniz araçlar ile de rakiplerinizi geride bırakabilir ve bitiş çizgisine ilk olarak varabilirsiniz.



                Bu hafta yayınlanan listede yer alan bazı araçlar ise şunlar: 2013 Bently Continental GT Speed, 2013 Ram Runner, 1984 Ferrari GTO, 2012 Jaguar XKR-S, 1969 Chevrolet Camaro SS Couple, 1969 Dodge Charger R/T vb. gibi araçlar yer alıyor. Bu araçlar arasına önümüzdeki günlerde yeni araçlarda eklenmeye devam edecektir.



 



 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder