22 Kasım 2014 Cumartesi

Warlords of Draenor’da Tanaan Jungle İncelemesi

Posted in Uncategorized

world of warcraft


 


World of Warcraft‘ın yeni paketi Warlords of Draenor oyuncularına cesur olmaları gereken vahşi bir dünya sunuyor. Kahramanlarınızın kaderini elinizde tutmak ve Dreanor’un tarihini inşa etmek – hepsi oldukça tehlikeli bir yerde başlıyor. Gezegen parçalanıp Outland olmadan uzun zaman önce Draenor, tehlikeli bir tabiata karşı savaşa girişen zalim ork klanlarının eviydi.


Eski Tanaan’da bitkilerin bile dişleri vardı. Karanlığın içindeki eğreltiotları şanssız ziyaretçileri öldürüyor ya da millerce derinlikteki kanyonları bitki örtüleriyle saklıyor — ki bunlar Tanaan’ın en masum tehlikelerinden. 


Oyuncular Draenor’ adımlarını Tanaan Jungle’ı ile atacaklar. Iron Horde Azeroth’a saldırmak için taarruz birliğini burada topluyor. Bu saldırılarla, çağın en büyük hero’larıyla karşı karşıya kalacaksınız. Bu, gözardı edilemeyecek bir istila, hem Horde hem Alliance kuvvetleri çok geç olmadan saldırıya geçmek zorunda. 


Tanaan Ormanındaki yolcuğunuz zorluklarla dolu olacak – ancak burada tüm zamanların en iyi ork warlord’larını ve hero’larını tanıma şansı yakalayacaksınız. Ancak efsanevi ork liderleri – örneğin Warsong klanının lideri Grommash Hellscream, Bleeding Hollow klanının lideri Kilrogg Deadeye ya da Shattered Hand klanının lideri Kargath Bladefist sizi gördüklerine pek memnun olmayacaklar. Size bu ormanda dostça davranılmasını beklemeyin.


Dark Portal’ı kapatmak yapmanız gereken ilk şey. Ancak görev kolay olmayacak. Kapıyı mühürlemeyi başarsanız bile grubunuz düşmanların arasında tuzağa düşmüş olacak. Tek seçeneğiniz dövüşmek! Kötü şöhretli Gul’dan’ın yardımına bile muhtaç kalabilirsiniz. Neyse ki  Thrall, Khadgar ve Vindicator Maraad gibi bilgelerin sizin tarafınızda. Sizin için silahlarını kuşanacak yeni hero’larla da karşılaşacaksınız, örneğin zalim Frostwolf savaşçısı Ga’nar ya da gelecek vadeden draenei rahip yardımcısı Yrel gibi.


Warlords of Draenor‘da level 90′a çıkanlar Tanaan Ormanında deneyimleri arttıkça yeni sınıf kabiliyetleri ve mekanikler kazanacak. Yeni kahramanlarla tanışığ daha büyük zorluklardan başarıyla çıkarak daha iyi ödüller kazandığınız esnada, bu yeni maceralarda arkadaşlarınıza katılabileceksiniz. 


Tanaan Ormanındaki başlangıcınızın Dreanor yolculuğunuza büyük etkileri olacak. Zamanla yarıştığınız maceralarınız hzılı ve öfkeli geçse de korkmayın, önünüzde daha korkunç topraklar var! 


World of Warcraft‘ın yeni paketi Warlords of Draenor’da sizi kan ve fırtına bekliyor!


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder