16 Nisan 2014 Çarşamba

Warframe Evreninden Yeni Bir Görev Var- Konsül Vay Hek'e Müdahale

 



waframe



 



 



Warframe evreninde oyunculara rehberlik eden Lotus yeni bir çağrıyla oyunculara sesleniyor: 



"Tenno, Konsül Vay Hek'in çok güvendiği Tethra projesi başarısız oldu. Bu başarısızlık onu zayıflattı, işte beklediğimiz fırsat. Şimdi Vay Hek'i bulup ortadan kaldırmanın tam zamanı.  



Gölgesinden bile korkar hale gelen Vay Hek düşmanlarından korunmak için özel askeri birlikleri ve radyo sinyalleri gibi teknolojileri kullanıyor. Bu korku onun sonunu getirecek, korkunun ecele faydası yok! Kullandığı radyo sinyalleri onun yerini deşifre edecek, tek yapmanız gereken radyo sinyallerini bulup Frekans Çözücü ile koordinatları belirlemek. 

Kulağa basit gibi gelse de bu görev sizleri zorlayacak, özel askeri birlikler ve yüksek hasar veren kalkan bariyerleri siz Tennoları oldukça zorlayabilir. Bunun için mümkün olduğunca hızlı zayıf noktalarını bulmaya bakın. 

Ceres'e gidin, Vay Hek'in birliklerini bulup yok edin ve Konsül Vay Hek'in işini bitirin."



Lotus



Warframe Oyuncularının Bu Görevi Yerine Getirmek İçin Yapmaları Gerekenler



- Lotus Frekans Çözücüyü içeren oyun içi mesajı gönderecek. Frekans Çözücü Vay Hek'in yerini belirlemenizi kolaylaştıracak.



- Ceres'teki tersaneleri ziyaret ederek Vay Hek'in buraya konuşlandırdığı özel birliklerini yok etmeniz gerekli. Ancak bu özel birlikler diğer düşmanlardan oldukça farklı olduğundan daha dikkatli olmanız gerekiyor. Her birinin elemental bir hasara (ateş, buz, elektrik ve toksin) karşı hassasiyeti var, bunu onlara karşı kullanmanız gerekiyor. Başarı sağlamak için diğer Tennolarla birleşip çoklu elemental hasarları denemeniz önerilir.



- Özel birliklteki bazı düşmanlar eşgüdümlü frekans parçaları taşıyorlar, onları imha ederek bunları düşürmelerini sağlayabilirsiniz. 4 adet ana parça frekansı var. Bunlar Delta, Gamma, Kappa ve Omega. Frekans Çözücüyü çalıştırmak için dördünede ihtiyacınız olacak. Bu sayede Vak Hek'in yerini belirleyebilirsiniz



- Vay Hek'i bulduktan sonra geriye yok etmek kalıyor!



Görev başarıyla tamamlandığında aşağıdaki ödüllerden birini kazanabilirsiniz:

- Hydroid Miğfer Kalıbı 

- Hydroid Gövde Kalıbı

- Hydroid Sistem Kalıbı



 



 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder