14 Nisan 2014 Pazartesi

World of Warcraft 5.4.7 Güncellemeleri – 7 Nisan

 



wow son güncelleme



 



Bu yazıda World of Warcraft’ın 5.4.7 Güncellemelerini göreceksiniz. Bu güncellemelerden bazıları otomatik olarak oyuna eklenirken bazılarının eklenmesi için sizin onayınız gerekmektedir. 7 Nisanda yapılan güncellemelerin bazıları şu şekildedir: Healing Rain görseli uzun süre, durmaksızın, ne kadar süreceği belli olmadan devam ediyordu, yapılan güncelleme ile bu sorun giderilmiştir. Midst’teki gerillalar General Nazgrim avı belirleme görevini yapmadığında av bölümünü tamamlayamıyorlardı. Bu sorun da 7 Nisan güncellemesiyle çözülmüştür.



Ateş Sarmalı konusunda da güncelleme yapılmıştır; oyuncular artık avı kabul ettiklerinde otomatik olarak Master’s Flame kazanıyorlar. Niuzao Tapınağında artık oyuncular için zorlu görev gong sesi var, bu ses ile oyuncular Commander Vo’jak ile karşılaşmalarında kendilerine saldıranları daha hızlı püskürtebiliyorlar.



Güncellemelerin tamamını öğrenmek için oyunda uygulamalı olarak görmeniz daha faydalı olacaktır. Hemen World of Warcraft Mists of Pandaria’ya girin, değişimleri öğrenin!



 



 



 



 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder