11 Temmuz 2014 Cuma

Burçlara göre meslekler -3.bölüm

YAY Burcu için meslek önerileri

Özgürlüğüne düşkün olan Yay’lar sporun çeşitli dalları, voleybol, futbol veya hayvanlarla yapılan sporlardan at biniciliğinde ve ayrıca izcilik, spor koçluğunda başarılı olabilirler.

Ayrıca profesör, araştırmacı, din, felsefe bilimi konularında öğrenen ve öğreten kişi de olabilir. Yeni fikirler üretme konusunda da iyi olan yay’lar sosyal yöneticilik, ticaret, basın yayın alam, oyun, mizah, fıkra yazarlığı ve siyaset için de uygun kişilerdir.


OĞLAK Burcu için meslek önerileri

Oğlak denilince akla yöneticilik ve tek konuda uzmanlık gelmelidir. Müdür, şef, idareci, ticaret ve üretim işleri, inşaat sektörü, oto alım satımı, mühendislik, işadamı, çiftçilik gibi meslekle de başarılı olurlar. Bilimsel konular, yüksek matematik ev hesap uzmanlığı, kimya, tıp ve astronomi dallan onlara uyar. Ciddi, dik kafalı ve duygusal olmamaları politikada yer edinmelerine yardımcı olur.


KOVA Burcu için meslek önerileri

İçlerinde birer mucit yatan Kova ‘lar bilgisayar, elektronik, teknoloji, uzay, havacılık, astroloji, tıp, fotoğrafçılık gibi konularda başarılı olurlar.Ayrıca bir yazar, konuşmacı, sendikacı, öğretmen, dinlemeyi bilen ve rehber olabilen bir psikolog olabilirler.


BALIK Burcu için meslek önerileri

Üretmeyi seven balık’lar edebiyat, müzik, güzel sanatlar başarılı olabilecekleri dallardır. Müzisyenlik, öykü, roman yazmak, şiir ve şarkı sözü yazarlığı, dans, bale, perde, sahne ve ressamlık uygun mesleklerdendir.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder