22 Temmuz 2014 Salı

Yüzen Mezarlık Naxxramas Hearthstone'da!!

 



hearthstone



 



World of Warcraft'ın en bilinen raid dungeonlarından olan, yüzen mezarlık Naxxramas Bir Hearthstone Macerası: Naxxramas'ın Laneti (Hearthstone with Curse of Naxxramas: A Hearthstone Adventure) ile Hearthstone'da yerini alacak. Mezarlığın ürperten koridorlarında karşınıza çıkabilecek yaratıklara karşı hazırlıklı olmak için Naxxramas'ın tarihini bilmeniz gereklidir. Bilmeyenler için biraz bahsetmek gerekirse; 



Northrend kıtasının yüksek kesimlerindeki soğuk Dragonblight'da yer alan Naxxramas olarak bilinen antik Nerubian Mezarlığı undead'lere ev sahipliği yapar. 



Kel'Thuzad olarak bilinen archlich Naxxramas'taki tahtta oturmaktadır, normal düzeyde bir zekaya sahip olmayan Scourge'ları birer savaş gücüne dönüştürür. İnsanken ve ölümlüyken bir büyücü olan Kel'Thuzad önceden ölümlü bir insandı, güçlü bir büyücü iken Kirin Tor üyesiydi. Kel'Thuzad'ın yönettiği yaratıklarla savaş teması etrafında gelişen Naxxramas artık World of Warcraft oyuncularının yanı sıra Hearthstone oyuncularına da korku ve zorluk dolu bir oyun stili sunar. 



 



 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder