13 Ekim 2014 Pazartesi

Heroes of the Storm'da Anub'arak Haftası!

 



heroes of the storm



 



Bir zamanlar gururlu bir nerubian kralı olan Anub'arak Lich King'in istilasına karşı koyma cesareti göstermiş, ancak cesaretine rapmen acımasız Scourge'nin ellerine düşmüştür. Etrafı undead'lerle çevrilen hain kral şu anda yıkımdan başka birşey yapmamaktadır. Ancak Nexus evreninde hiç kimse onun gücünü kontrol etmez! 



Korkusuz Anub’arak, Warcraft evreninden gelmektedir, Heroes of the Storm'da ise savaşçı bir rol üstlenir. Nexus evreninde yanınızda yer almasını isteyeceğiniz Anub'arak'a yakından bakalım; 



Öncelikle savaş alanında Anub'arak için şu önerileri aklınızda bulundurmalısınız: 



“Burrowing Charge” [E tuşu ile] ikinci kez aktif edilerek Anub'arak'ı yeraltından çıkarmak için kullanılabilir. Herhangi bir şeyden kuşkulanmayan düşmanları yere sermek için bu manevrayı yapabilirsiniz. 

“Web Blast” [R tuşu ile] önemli Heroic kabiliyetleri yarıda kesmek için muhteşemdir. Örneğin, "Stafe" kullanan bir Valla ya da "The Hunt" kullanan Illidan üzerinde deneyebilirsiniz.

“Impale” [Q tuşu ile] uzun menzilli kullanılabilir. Cursed Hollow'da zafer kazanmak isteyen rakiplerinizi engellemek ya da bir takım dövüşü başlatmak için kullanabilirsiniz.



Savaş alanında bu taktikleri kullanmanın yanı sıra Anub'arak'ın alternatif skinleriyle de başarılar kazanabilirsiniz. Cyb'arak ve Master Anub'arak olmak üzere iki alternatif skin'i vardır:



 



heroes of the storm



 



heroes of the storm



 



Heros of the Storm'da Anub'arak ile Arthas'a karşı zaferler kazanmak için vakit kaybetmeyin!



 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder