14 Ekim 2014 Salı

StarCraft 2 WCS Global Finals Biletleri 7 Ekimden İtibaren Satışta

Posted in Uncategorized

 


starcraft 2


 


Bu yılın en büyük StarCraft 2 eSports etkinliği daha da büyüyor. SC2 Dünya Şampiyona Serisinin Uluslararası Finalleri 7 – 8 Kasımda BlizzCon kapsamında gerçekleşecek. Bu yıl finaller BlizzCon alanında değil  Anaheim Convention Center Arena’da yapılacak.


Bu sayede daha geniş bir izleyici kitlesinin katılımının sağlanması bekleniyor. Yine de biletlerin hızla tükenmesine karşı 7 Ekimde satışa sunulacak sınırlı sayıdaki bilet için şunların bilinmesi önemli: 


7 Ekimde satışı başlayan biletlerden, online bilet satış hizmeti sunan Eventbrite aracılığıyla yaklaşık 1000 bilet satılacak.  Loca ve balkonu kapsayan bilet fiyatı 25 $ + 2.37 $ hizmet bedeli olarak belirlenmiş. Satın almak isteyenler 7 Ekimden itibaren Eventbrite ticketing page‘i ziyaret edebilir. Bir kişi maksimum 6 bilet satın alma hakkına sahip. Ayrıca satın alma işlemi birkaç dakika içinde gerçekleştirilmezse silinerek yeniden satışa sunulacak, satın almak isteyenler hızlı davranmalı. Satın alma işleminde gerçek bilgileri verme zorunluluğu var. Biletlerin teslimi ise mail yoluyla yapılacak. 


Etkinliği yerinde izleyemeyenler de unutulmamış, online olarak takip etmek mümkün. Twitch Starcraft II World Championship Series kanalından izlenebilecek.


 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder