21 Ekim 2014 Salı

World of Warcraft Yama 6.0.2 Aktifleştirildi ve Notları Yayınlandı

 


world of warcraft


 


World of Warcraft‘ın Yama 6.0.2’yi 15 Ekimde aktifleştireceği haberini daha önce sizlerle paylaşmıştık. Dün itibariyle yama aktif hale getirildi, The Iron Tide 15 Ekimde Azeroth’a saldırmaya başladı. 


Yama 6.0.2 ile yeni karakter modelleri hayata geçirilmiştir. Dwarf, Gnome, Human, Night Elf, Orc, Tauren, Troll, Undead ve Draenei ırkları asıllarına sadık kalınarak doku yapısının çözünürlüğünün artırılması için gözden geçirilmiştir. Karakter animasyonları daha fazla karakteristik özellik kazanmıştır, artık yüzlerinde mimikleri daha iyi görülmektedir. Yeni, geliştirilmiş karakter modellerini buradan görebilirsiniz. Barber Shop artık daha fazla yüz-kişiselleştirme seçeneği sunmaktadır. 


Yama 6.0.2 ile başlayan etkinlik The Iron Horde istilasıdır. Iron Horde’a karşı savaşmak isteyen oyuncular Blasted Lands’i ziyaret etmeli. Upper Blackrock Spire’ın beş-oyunculu özel versiyonu sınırlı bir süre için level 90 oyuncuların kullanımına sunulmuştur. 


Oyuncuların grup bulmaları da gözden geçirilmiştir, oyuncuların grup bulmaları daha kolay hale getirilmiştir.


Görevler de yama 6.0.2’nin konu başlıklarından. Artık görevler world map’te yer almaktadır, böylece oyuncu nereye gideceğini ve ne yapması gerektiğini daha kolay öğrenecek. 


Inventory’deki itemlerin etraflarında artık renkli çerçeveler vardır, bu çerçeveler itemlerin kalitesini göstermektedir (poor itemler gri iken legendary itemler turuncu gibi). 


Bunarın haricinde raid yapısı, boosted karakterler, karakter ve sınıf değişiklikleri, eklenen ikincil durumlar ve daha birçok yenilik Yama 6.0.2 ile World of Warcraft oyuncularını beklemektedir. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder