5 Mart 2015 Perşembe

10.000 Altın Ödüllü Panzar Etkinliği

Panzar Altın Madeni Ödüllü Hediyeli Yarışma



2014 yılında yılın oyunu olarak seçilen Panzar oyunu tamamıyla Türkçe'ye çevrildi ve Türk oyuncuların aldığı oyun keyfini Türkçe olarak yaşatmaya başladı. Bir çok özellikle bir çok Wolfteam, Metin2 ve  League of Legends oyuncusunun rağbet gösterdiği oyuna Durmaplay olarak bir etkinlikte biz eklemek istiyoruz. Bu kapsamda 20.02.2015 ile 20.03.2015 tarihleri arasında bir Panzar karakterini 30 Levele yükselten ilk 100 oyuncuya Altın Madeninden 10.000 Altın hediye edilecektir. Altın Madeninin ne olduğunu bilmiyorsanız ve altınların değerini öğrenmek için tıklayın



Panzar karakterinizi 30 levele yükseltmeye başlamadan önce size birde Promokod desteği veriyoruz. Hemen bir promokod alıp , aldığınız promokod ile birlikte oyuna kayıt olun. 20 Kristal ve 3 Gün VIP üyeliği kazanacaksınız.



Promokod almak için tıklayın

Oyuna Üye Olmak İçin tıklayın



Tamamıyla ücretsiz olan Panzar 'ı indirmek için burayı tıklayın . Veya Panzarın sitesi http://www.panzar.com.tr üzerinden de indirebilirsiniz.



Panzar karakteriniz 30 Level olduğunda hediye@durmaplay.com adresine Panzar' da kullandığınız Kullanıcı adınızı ve Mail adresinizi gönderiniz. Kısa süre içerisinde 10.000 Altınınıza kavuşacaksınız. Tüm kazananlar sırasıyla bu başlık altında duyurulacaktır. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder