28 Mayıs 2014 Çarşamba

Burnout Paradise The Ultimate Box Oyun İncelemesi

burnout paradise the ultimate box



 



 



Criterion Games ve Electronic Arts'ın ortak çalışması piyasaya sürülen ve uzun yıllardır gelişim grafiğini başarıyla devam ettiren Burnout serisi, 2008 yılında kullanıma açılan Paradise isimli oyunu sayesinde serinin beşinci üyesini de bünyesine katmış durumda. İlk önce Playstation 3 ve Xbox 360 konsollarına uygun versiyonu ile oyunculara sunulan fakat daha sonra gördüğü yoğun ilgiye bağlı olarak Windows işletim sistemini kullanan bilgisayarlarda da oynanmaya hazır hale gelen Burnout Paradise, kısa sürede yüz binlerce kişinin kendisini tecrübe etmesini sağlamış durumda. Yayınlandığı 2008 ve 2009 yıllarında pek çok otorite tarafından yılın en yenilikçi ve etkileyici oyunu gibi sıfatlara nail olmayı başaran Burnout Paradise, kullanıcılarından gelen yoğun olumlu yorum ve geri dönüşler sayesinde de herhangi ek bir reklam veya tanıtım işlemine gerek kalmaksızın kendi kendisinin popülerliğini dolaylı yoldan arttırmayı sağlamış yapımlar arasında.



 



Oyun isminde de geçtiği gibi Paradise isimli şehrin sokaklarındaki bir yarışçının hayatını anlatır nitelikte. Araba yarışları konusunda " Açık Dünya " oyun modelini yalnızca yayınlandığı yıllarda değil halen en iyi şekilde aktarabilen örneklerden birisi olan Burnout Paradise, kullanıcısına sunduğu sınırsız kabul edilebilecek araç seçeneği ile de adeta gerçek sokaklarda yarış keyfinin yaşanmasını mümkün kılmakta. 2009 yılının sonlarına kadar yayınlanan tüm indirilebilir içerik ve eklentileri içerisinde barındıran Burnout Paradise The Ultimate Box ismi ile sunulmaya başlanan oyun, bu sayede kendisine ek olarak paket ve içeriklere ayrıca para vermek istemeyen kişilere de büyük kolaylık ve tasarruf fırsatı sağlamış durumda.



 



burnout paradise the ultimate box



 



Tüm başarılı oyunlarda olduğu gibi kullanıcısına elde edebileceği maksimum keyfi en uygun karşılıklar ile sunmaya çalışan Burnout Paradise The Ultimate Box, piyasaya girmesinin üzerinden altı sene geçmesine rağmen halen oyuncular tarafından tercih edilerek genel bazda başarısını da dolaylı yoldan kanıtlamış durumda. Tek kişilik senaryo modunun neredeyse tamamlanamayacak kadar uzun ve detaylı olduğu Burnout Paradise The Ultimate Box, bu keyifli yarış ve aksiyon tecrübesinin diğer oyuncular ile yaşanmak istenmesi durumunda da üst düzey multiplayer keyfi sunmayı başarmakta.



 



Oyun içerisindeki D-Pad kısmına gelen kişiler saniyeler içerisinde ağ üzerine bağlanarak ister arkadaşları ister de rastgele oyuncular ile eşleşerek hız tutkularını tatmin edebilmekteler. Burnout Paradise'ın Ultimate Box versiyonunu satın alan oyun severler dijital kodlarını kullanarak Origin üzerinden dakikalar içerisinde erişebilecekleri üst düzey yarış oyununu vakit kaybetmeden kullanmaya başlayabilmekteler. Her ne kadar beş yıl önce yayınlanmış olması sebebi ile demode gibi algılansa da günümüzün en üst düzey yarış oyunlarına dahi taş çıkartacak sistem ve grafiklere sahip olan yapım, bu sayede halen sektörün tercih edilen isimlerinden birisi olarak gösterilerek yeni oyun severler ile buluşmayı sürdürüyor.



 



 





 



 





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder