9 Mayıs 2014 Cuma

Imperia Online

imperia online



 



 



İnternet üzerinden oyunculuğun oluşmaya başladığı 2000’li yılların başlarında öncelikle tarayıcı oyunları ortaya çıkmaya başlamıştı. İlk zamanlarda yalnızca metin tabanlı olan ve herhangi bir grafiksel öğe barındırmadığı için en düşük hızdaki internet bağlantıları ile dahi rahatlıkla tecrübe edilebilen yapımlar, zamanla bağlantı hızlarının yükselmesi ve internetin daha kolay erişilebilir hale gelmesi ile birlikte üst düzeyde içerik ve sistemlere sahip olabiliyorlar. Kendisini “ Web Tabanlı Orta Çağ Askeri Ekonomik Gerçek Zamanlı Online Simülasyonu “ olarak tanıtan ve gerçekten de tarihsel bir simülasyonda bulunması gereken tüm öğeleri içerisinde barındıran Imperia Online, Avrupa genelinde elde ettiği başarıdan sonra Türkiye sunucularının açılması ile birlikte ülkemiz oyuncularının da ilgisini çekmeyi başarmış durumda.



 



imperia online



 



Her ne kadar tarayıcı oyunu sıfatı taşısa da çoğu normal PC simülasyonunda ulunan grafiklerden daha üstün sunumlara sahip olan Imperia Online, gerek bilgisayar gerekse mobil cihazlar üzerinden kullanıldığında üst düzey oyun keyfi sunmayı başarmakta. Canlı renkleri ve anlaşılabilir arayüzüne ek olarak kolay kontrol edilebilir karakterler ile de oyuncusunun rahatını ihmal etmeyen Imperia Online, benzerlerinden ayrılan yönleri arasında belki de en çok bu yönü sayesinde beğeni kazanmakta.



 



imperia online



 



Imperia Online dünyasına giriş yapan ilk kişinin öncelikle sıradan strateji oyunlarında olduğu gibi şehrinde yaşayabilecek insan nüfusunu arttırmak için evler yapması ve tarlacılık, hayvancılık gibi işlemlerle gıda sağlaması gerekiyor. Kısa bir hazırlık sürecinden sonra ordugâh hazırlığına başlayan Imperia Online oyuncusu, yerleşkesindeki evlerin dördüncü seviyeye ulaşması ve Kale’nin kurulması sonrasında ise tarafsız bir bölge olmaktan çıkarak düşmanların saldırısına açılmış hale gelmekte. Oyunun bu noktasından sonra kişinin kuracağı dostluk ve düşmanlıklara ek olarak ticaret yolları ve benzeri maddi gelirlerin de Imperia Online hayatına birinci dereceden etki sağladığını söylemek yanlış olmaz. Başlı başına bir yaşam ve geliştirme stratejisi olan yapım, gün geçtikçe geliştirilen içeriği ve sistemleri sayesinde kendi alanındaki doruk noktasına olan tırmanışını sürdürmekte.



 



imperia online



 



Ücretsiz olarak herhangi bir güncel tarayıcı üzerinden ulaşım sağlanabilecek Imperia Online’ı çalıştırmak için herhangi üst veya orta düzey ekstra bir donanıma da gerek duyulmuyor. Herhangi harici bir ekran kartına sahip olmayıp anakartın üzerindeki tümleşik GPU’ları kullanan kişilerin dahi herhangi bir sorun yaşamadığı oyun, dünyanın dört bir yanından on milyonlarca kişinin takdir ve beğenisini kazanmış durumda. Oyunun marketi üzerinden yapılacak alışverişlerde kullanabileceğiniz Imperia Online kredilerinizi Durmaplay üzerinden satın alarak hem yapımın satış alanında hem de sitemiz üzerinde çifte tasarruf sağlama imkanı yakalayabilirsiniz. Sizler de bu üst düzey tarayıcı oyununu saniyeler içerisinde keşfederek sunduğu avantaj ve gelişmiş sistemleri birebir yaşayabilirsiniz. Durmaplay, bu ve benzeri oyunları sizlere sunarak keyifli vakit geçirmenizi sağlamayı başararak sizlerle uzun süreli ilişkiler kurmayı hedeflemekte.



 



 





 



 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder