28 Mayıs 2014 Çarşamba

Pet Rescue Saga'ya Yeni Bölümler Eklenebilir

pet rescue saga



 



 



2012 yılının Ekim ayından bu yana Facebook üzerinden yayınlanmaya devam edilen ve iki yıldan bile kısa bir sürede aylık yirmi milyonu aşkın kullanıcı sayısına ulaşarak başarısını dolaylı yoldan kanıtlayan Pet Rescue Saga, King stüdyolarının gelmiş geçmiş en sevilen çalışmaları arasında yer almakta.



 



Oyunun sıradan renkli kutu veya balon patlatma oyunlarından farklı olarak sunulan hayvan kurtarma sistemi, geliştiricilerin dahi beklemediği bir sevgi seli ile karşılaşmış ve Pet Rescue Saga'nın aylar içerisinde Türkiye'nin de dahil olduğu onlarca ülkede en yoğun olarak kullanılan tarayıcı oyunu olmasına imkan vermiş durumda. Hali hazırda haftalık ve aylık güncellemeler ile içerisindeki mevcut veya potansiyel hataları gidererek milyonlarca takipçisine üst düzey ve sorunsuz eğlence sunmaya çalışan Pet Rescue Saga, King'in belirli zaman aralıkları ile gerçekleştirdiği eklentiler ile de kendisini üst düzeyde kullanarak son raddelere gelmeyi başarmış kişileri kaybetmemek adına gelişim ve yenilenmeyi mümkün kılıyor.



 



Firmanın ve oyunun resmi sitesi üzerinden duyurulan bilgiye göre, Haziran veya Temmuz aylarında Pet Rescue Saga içerisine yeni bölümler eklenmesi sağlanabilecek. Bu yeni bölümlerin Bubble Witch Saga'da olduğu gibi yan bölümler olarak mı yoksa ana hikayeye mi ekleneceği konusunda herhangi net bir bilgi verilmezken, gelecek haftalar içerisinde daha kesin bilgilerinde açıklanması mümkün olacak. Oyunun marketi üzerinden yapacağınız alışverişler için Facebook kredilerinize Durmaplay'den ulaşabilirsiniz.



 



 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder