29 Haziran 2014 Pazar

Battle.net Masaüstü Uygulama Güncellemesi

 


battle.net


 


Önümüzdeki haftalarda World of Warcraft başlatıcısının otomatik olarak Battle.net® desktop uygulaması olarak güncelleneceği duyuruldu. Bu güncellemeden sonra tüm Blizzard oyunlarının hepsinin tek bir başlatıcısı olacak. Eğer uygulamayı hemen başlatmak isterseniz buradan indirebilirsiniz! 


Peki bu güncellemenin içeriği nedir? Hemen yanıtlayalım; uygulamayı World of Warcraft başlatıcısı gibi kullanabileceksiniz, ancak Battle.net daha kullanışlı özellikler ve daha fazla işlevsellik sunuyor. Oyunları ve güncellemelerini uygulama kapsamında direkt indirebileceksiniz – eğer uygulamanın masaüstünüzde otomatik olarak çalışmasını istiyorsanız – otomatik güncellemeye ayarlayarak bilgisayar başında olmadığınız zamanlarda bile güncellemelerin kesintisiz devam etmesini sağlayabilirsiniz. Otomatik ayar seçeneği tamamen size kalmış, istedğiniz zaman otomatik ayar seçeneğini devre dışı bırakabilirsiniz.  Her güncellemeyi manuel olarak yapmanız da mümkün. 


Herhangi bir Blizzard oyununu oynamak için masaüstü uygulamasına bir kez giriş yapmanız yeterli. Bu şekilde tek tek oyunlara giriş yapmak yerine bir kez uygulamaya giriş yaparak World of Warcraft, StarCraft, Heroes of the Storm, Diablo 3  ya da Hearthstone oyunlarını oynayabilirsiniz. Ayrıca 30 gün boyunca oyunlara bağlı kalma seçeneğiniz olacak, böylece her uygulamaya girişte tekrar tekrar bilgilerinizi girmek zorunda kalmayacaksınız. Uygulama sayesinde topluluk haberlerini daha kolay takip edebilecek, Battle.net’teki arkadaşlarınızla daha kolay iletişim kurabilecek ve yeni arkadaşlar edinebileceksiniz.  


Aşağıdaki görsellerden uygulamanın bazı ekran görüntülerini görebilirsiniz: 


 


Battle.net    Battle.net


 


Battle.net


 


 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder