18 Haziran 2014 Çarşamba

Yulgang Online Oyun İncelemesi

yulgang online



 



 



2000'li yılların başında gelişmeye başlayan internet hızları ve bu teknolojiye erişimin giderek kolaylaşması, dijital oyunların da tek kişilik modellerden gün geçtikçe çok oyunculu modellere transfer olmaya devam etmelerini sağlamakta. Söz konusu yıllarda köklü geliştirici firmalar tarafından hazırlanan Ultima Online, Dark Age of Camelot, Star Wars Galaxies ve World of Warcraft gibi yapımlar aylık ücretlere tabii olarak oyun severlere sunulurken, bir yandan da Free to Play olarak geliştirilen ve bedelsiz olarak kullanılabilen devasa çok oyunculu online rol yapma oyunları da popülerlik kazanmaya başladılar.



 



Özellikle Japonya, Çin ve diğer Asya ülkelerinde ağırlık kazanan bu sunum kavramı, günümüzde tüm dünyada kabul görmüş durumda. Güney Kore merkezli KRG Soft ve Japonya merkezli MGame tarafından hazırlanan Yulgang Online, 2004 yılından bu yana global çapta iki yüz milyondan fazla oyuncu tarafından tecrübe edilmiş üst düzey bir MMORPG olarak karşımıza çıkıyor. Oriinal ismi " Sıcak Kanlı Nehir Gölü " anlamına gelen " Yui Hyui Gang H " olan Yulgang Online, tahmin edilebileceği gibi Asya bölgesinin izlerini taşıyan yapısı ve anime tarzı görselleri ile dikkat çekmekte. Her ne kadar tema olarak Asya bölgesine özgü olsa da günümüzün global zevkleri çerçevesinde batı dünyasındaki oyun severlerin de yoğun ilgisini kazanan oyun, genel bazda oyunculara keyifli vakit geçirtmeyi başarıyor. " The Order " ve " Chaos " isimli iki tarafın bitmez bilmez mücadelesini konu alan Yulgang Online, karakter gelişim sürecindeki güçlü hikayelerin yanı sıra karakterlerin savaştığı bu iki tarafın da hikayesel bazda zenginliği ile Hardcore olarak tabir edilebilecek rol yapma tutkunlarının da beğenisini kazanmakta. Kuzey Amerika bölgesinde " Scions of Fate " ismi ile sunulan Yulgang Online'ın, Japonya, Çin, Tayvan, Endonezya ve Tayland'daki yüz milyonu aşkın oyuncusunun yanı sıra bu bölgede de en az otuz milyon aktif oyuncuya hizmet ettiği tahmin edilmekte.



 



Bu denli popüler bir oyunun isteğe bağlı mikro ödemelerinden elde edilen maddi gelir de bir hayli fazla olduğundan, KRG Soft'un Yulgang Online'ı geliştirme süreci de bir hayli hızlı biçimde ilerlemekte. Gelecek günlerde Yulgang Online 2 isminde yeni bir yapım ile de oyun severlerin karşısına çıkmaya hazırlanan firmanın konu hakkında ilgi çekici açıklamaları da birbiri ardına gerçekleştirmesi bekleniyor. Yulgang Online'ın gelişim ve değişim süreci hakkındaki tüm ilgi çekici bilgilere Durmaplay üzerinden erişebileceğiniz gibi aynı zamanda oyunun marketinden yapılacak alışverişlerde kullanabileceğiniz kredilere de sitemizin satış kısmından en uygun fiyat ve ödeme koşulları ile ulaşabilirsiniz. Yulgang Online, dünya genelindeki on milyonlarca MMORPG tutkunu gibi sizlere de üst düzey rol yapma keyfini yaşatmak için ücretsiz kullanıma hazır biçimde beklemekte.



 



 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder