13 Haziran 2014 Cuma

Heroes of Newerth Oyun İncelemesi

heroes of newerth



 



 



İnternet oyunculuğunun popülerliğini inanılması güç bir oranda yükseltmeye başladığı günümüzde, bugüne kadar denmemiş pek çok türün de dünya genelinde ilgi ve beğeni görmeye başladığı tecrübe edilebilmekte. İlk olarak 2005 yılında Warcraft III'ün amatör haritaları DDay ev Defense of the Anctients ile ortaya çıkan MOBA yani çok oyunculu online savaş arenası türü, bugün Dota 2 ve League of Legends'ın yanı sıra Heroes of Newerth ile de profesyonel arenadaki gelişimini sürdürüyor.



 



Asya genelinde gerçekleştirdiği üstün başarılaı ile tanınan S2 Games'in çalışması olarak 2010 yılında oyunculara sunulan Heroes of Newerth, hayatına başladığı günden bu yana gerek hitap ettiği oyuncu kitlesini gerekse içeriğini dur durak bilmeden geliştirmeye devam ediyor. Oyunun kullanıma açıldığı yıl paralı üyelik sistemi ile sunulmasından sonra kısa zamanda kullanıcı sayılarında düşüş yaşayan S2 Games, başarılı bir karar ile Freee to Play modunu tercih ederek arzu ve isteğe bağlı mikro ödemeler ile bedelsiz oyun keyfini takipçilerine yaşatmaya başlamış durumda.



 



Geride kalan üç senelik süreç içerisinde tüm dünyadan olduğu gibi Türkiye'den de hatırı sayılır düzeyde oyuncuya hizmet vermeyi başaran Heroes of Newerth, geçtiğimiz haftalarda başlayan Türkiye sunucularının beta testleri ile de tıpkı Riot Games'in başarılı ismi League of Legends'da olduğu gibi kullanıcı sayısında artış yaşayacak gibi görünüyor. Heroes of Newerth'de benzer MOBA'larda olduğu gibi çok sayıda kullanılabilir karakter ve bu karakterlerin yeteneklerine ve oyundaki rollerine bağlı olarak tercih edebilecekleri pek çok eşya bulunmakta. Her ne kadar ana teması Legion ve Hellbourne taraflarının savaşı olsa da, oyuncular her iki taraftan da karma olarak seçebildikleri karakterler ile rakiplerini alt etmeye çalışabiliyorlar.



 



Co-Op, Normal ve Casual modlarında kurulabilecek oyunlarda bilgisayar destekli botlara veya gerçek oyunculara karşı beşe beşlik mücadele imkanı bulunurken, kişi yetenek seviyesine göre de rakip seçimi yapabilmekte. MMR yani Match Making Rating sisteminin bir hayli başarılı çalıştığı oyunda yeni savaşçılar 1500 MMR seviyesinden başlayarak kazandıkları ve kaybettikleri mücadeleye göre bu puanı arttırarak daha güçlü veya daha düşük rakipler ile bir araya gelip dengeli bir oyun keyfi yaşayabilmekteler.



 



Heroes of Newerth'deki eğlence ve keyif katsayısı adil oyunlar bazında dolaylı olarak artacağından, S2 Games'in geliştiricilerinin de bu sisteme üst düzey önem gösterdiği bilinmekte. Heroes of Newerth Türkiye sunucusu hakkındaki yeni haberlere ilk olarak detaylı biçimde ulaşabilmek için Durmaplay haber sayfalarını sık aralıklarla ziyaret edebilirsiniz. Buna ek olarak oyunun marketi içerisinde yapacağınız alışverişlerde kullanılacak kredileri de sitemizin satış kısmından en uygun fiyatlar ile satın alıp, Heroes of Newerth karakterleriniz üzerinde kullanabileceğiniz aksesuar ve kostümleri değiştirebilir veya arşivinize yeni karakterler katarak tecrübelerinizi arttırabilirsiniz.



 



 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder