12 Aralık 2014 Cuma

Guild Wars 2 Yeniden D�nya Turnuvasına Hazırlanıyor

Guild Wars 2 Yeniden Dünya Turnuvasına Hazırlanıyor



Guild Wars 2 Çin’de yaptığı büyük dünya turnuvasının ardından vakit kaybetmeden Amerika’da yapacağı ikinci bir turnuvanın hazırlıklarına başlamış durumda. Önümüzdeki yıl mart ayında Boston Pax’ta yapılması planlanan Guild War 2 dünya turnuvalarında ödül yine 50.000$. Önümüzdeki haftalar daha detaylı bilgi vereceklerini yaptıkları açıklamayla resmi sitelerinden bilgilendiren Guild Wars 2 ekibi, şu an oyuncuları Quild Wars 2 pratiği yapmaya çağırırken, gözlerinin yine yapılacak olan açıklamalarda olmasını da hatırlattı. Oyuncuların önünde bir hayli zaman olsa da iddialı oyuncuların stratejik düşünmeleri ve bunu pratiğe dökmeleri açısından zaman su gibi akıp geçecektir. Guild Wars 2 ekibi aynı açıklama içerisinde turnuvaya katılacak takımlara şu uyarılarda bulundu.




  • Tüm oyuncular 18 yaşından veya katılımcının ülkesinin kabul ettiği reşitlik yaşından büyük olmalıdır.

  • Bütün oyuncular Amerika Birleşik Devletleri’ne sorunsuz bir şekilde gelebileceklerini göstermelidir. Örneğin: vize, pasaport, uçak bileti, vb.

  • Bütün oyuncular yasal olarak Avrupa Birliği’nin, Amerika Birleşik Devletleri’nin ya da Kanada’nın vatandaşı olmak zorundadır.  Sadedce bu turnuva için İzlanda, Norveç, Karadağ, Sırbistan, İsviçre ve Türkiye Avrupa Birliği vatandaşı olarak değerlendirilecektir.

  • Bütün oyuncular takımlarının ait olduğu bölgenin vatandaşı olmak zorundadır.



Guild Wars 2, oyuncularını dört gözle savaş alanında görmeyi bekliyor.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder