28 Aralık 2014 Pazar

LoL TV'de Bu Hafta Neler Var?

LoL TV Yeni Yayın Akışı



League of Legends oyuncularının her hafta büyük bir ilgiyle takip ettiği LoL TV’nin bu haftaki yayın akışı belli oldu. Geçen hafta sonu çok özel ve çok güzel bir League of Legends Hafta Sonu programı hazırlayan LoL TV bu hafta da LoL oyuncularını ekran başına kilityecek programlarla karşımızda olacak. Lol TV’nin haftalık olarak yenilen yayın akışına bir göz gezdirmek istiyoruz.



LoL TV’de her pazartesi günü saatler 19.00’u gösterdiğinde güncellenen League of Legends ve e-spor hakkındaki haberleri ekranlara taşıyan ‘’Valoran’dan Haberler’’ ile açıyoruz.



Salı akşamı saat 19.00’da ‘’Topluluk Gecesi’’ adlı  programımızla yayınımıza devam edeceğiz ve ardından  saatler 22.00’yi gösterdiğinde ise ‘’Vadinin Muhtarları’’ ile Salı günü yayınımız tamamlanacak.



Çarşamba günü yine saatler 19.00 olduğunda bu sefer ‘’LoL101’’in yeni bölümünü izliyor olacağız. Ardından yine ‘’Vadinin’’ sevilen ‘’Muhtarları’’ saat 22.00’de karşınızda olacak.



Perşembe günleri büyük bir beğeniyle izlediğimiz ‘’Ustalar Vadisi’’ ise saat 19.00’dan itibaren LoL TV’de yerini alacak.



Kaçırdığınız programlar için yayın akışında turuncu renkle gösterilen tekrar yayınlarına göz atabilirsiniz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder